کبد این قدرت را دارد که توکسین ها را قبل از دفع کردن به عناصر بی ضرر تبدیل کند اما معمولا بخشی از ضایعات، داخل کبد مانده و منجر به بروز بیماری های متعددی می شود. علائمی مانند گاز، ورم شکم، حالت تهوع، قولنج، یبوست، سوء هاضمه و اسهال نشان دهنده وجود سموم در کبد است. با تغذیه مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت زیرا زمانیکه این ارگان حیاتی بدن سالم باشد، قادر به ترشح ماده ضدویروسی اینترفرون است.
مصرف چای، شیرینی جات، نوشابه، ترشیجات، غذاهای چرب، تخم مرغ، نمک زیاد، ادویه جات تند، غذاهای فریزشده، سس، رب گوجه، آجیل شور، ماکارونی، آش رشته، مصرف دخانیات و مشروبات الکلی برای سلامتی کبد مضر لست.