دانه رازیانه را می توان به عنوان ادویه در غذا، چای و یا بعد از هر وعده غذایی مصرف کرد که منجر به افزایش شیر مادر می شود.
مصرف دانه شنبلیله با شیر باعث جلوگیری از یبوست و افزایش کیفیت شیر مادر می شود.
جلبک دریایی منبع غنی از پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی، فیبر و آمینواسیدها است که به افزایش شیر مادر کمک می کند.
اسفناج سرشار از انواع ویتامین A، فولیک اسید و آهن است که منجر به ازدیاد شیر مادر می شود.
یونجه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آمینو اسیدها است که با خاصیت استروژنی خود منجر به افزایش شیر مادر می شود.
کنجد خام سرشار از کلسیم است که باعث افزایش شیر مادر می شود.