شرکت داروسازی پرنیان

شرکت داروسازی پرنیان

شرکت داروسازی پرنیان | ارائه دهنده محصولات سلامتی تحت برند"نیل تاک"|دمنوش ها و مکمل های گیاهی
شرکت داروسازی پرنیان

شرکت داروسازی پرنیان

شرکت داروسازی پرنیان | ارائه دهنده محصولات سلامتی تحت برند"نیل تاک"|دمنوش ها و مکمل های گیاهی

آشنایی با خواص گشنیز برای سلامتی

 

آشنایی با خواص گشنیز برای سلامتی

گشنیز چیست؟


گشنیز از جمله ادویه هایی است که علاوه بر کاربرد خوراکی، در صنعت پزشکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گشنیز دارای طبع سرد و خشک است.


ترکیبات گشنیز

  • کربوهیدرات
  • قند
  • فیبر
  • چربی
  • ویتامین A، B1، B2، B3،B6، B9، C، E، K
  • آهن
  • کلسیم
  • منیزیم
  • منگنز
  • فسفر
  • پتاسیم
  • سدیم
  • روی
  • بتا کاروتن
  • بتا کریپتوکسانتین
  • لووتیان
  • زاکسنتین


خواص گشنیز


مضرات گشنیز

از جمله عوارض مصرف زیاد گشنیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف زیاد گشنیز منجر به خستگی و خواب آلودگی می شود.
  • مصرف گشنیز دربرخی افراد ممکن است آلرژی ایجاد نماید.
 

اسفناج و خواص آن برای بدن

اسفناج و خواص آن برای بدن


طبع اسفناج سرد و تر است و اسفناج دارای انواع آنتی اکسیدان، فلاونوئید، بتا کاروتن، لووتیان، زاکسنتین، پتاسیم، کلسیم، پرتئین، منگنز، روی، آهن، سلنیوم، کلروفیل، کلروپلاست، ویتامین k، C و A است.


مزایا و فواید اسفناج برای سلامتی

  • پیشگیری از سرطان
  • درمان بیماری قلبی
  • درمان دیابت
  • کاهش وزن


خواص اسفناج

فواید دارویی و درمانی اسفناج عبارت است از:


مضرات اسفناج

  • مصرف زیاد اسفناج خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.
  • زیاده روی در مصرف اسفناج منجر به سندروم روده و نفخ می شود.
  • مصرف زیاد اسفناج منجر به تشدید بیماری های تیروئید و آرتروز می شود.
  • اسفناج با داروی وارفارین تداخل دارد.
 

انجبار و خواص درمانی آن

 

انجبار و خواص درمانی آن


طبع انجبار سرد و خشک است و با نام های انارف، اناریف و بیستورت نیز شناخته شده است. ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در انجبار عبارتند از:

  • آمیدون
  • مواد آلبومینوئیدی
  • اکسالات کلسیم
  • اسید گالیک
  • نشاسته
  • اکسی میتل آنتراکینون
  • تانن
  • گلوکز
  • ویتامین C


خواص انجبار

از جمله خواص دارویی و درمانی گیاه انجبار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:


موارد منع مصرف انجبار

گیاه انجبار با مواد زیر نباید مصرف شود:

  • املاح آهن
  • آلبومین
  • ژلاتین
 

خواص گلنار فارسی برای بدن

 

خواص گلنار فارسی برای بدن

گلنار فارسی دارای طبع سرد و خشک است. گلنار فارسی در صنعت دارویی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.



موارد منع مصرف گلنار فارسی

  • از مصرف گلنار فارسی در دوران بارداری و شیردهی خودداری شود.
 

بهار نارنج چیست؟

 

بهار نارنج چیست؟


بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که در صنعت عطرسازی و ساخت اسانس، نوشیدنی های فصلی، عرقیجات، تهیه مربا، گز، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد. بهار نارنج سرشار از مواد مغذی و معدنی است که برای سلامت بدن مفید است و دارای طبیعت گرم و خشک است.


ترکیبات بهار نارنج


  • منیزیم
  • منگنز
  • بور
  • کلسیم
  • روی
  • سلنیوم
  • سدیم
  • مس
  • پتاسیم
  • فلانوئیدها
  • فورانوکومارین
  • ویتامین‌های B، C و D


خواص بهار نارنج



مضرات بهار نارنج


از جمله عوارض بهار نارنج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • منع مصرف در دوران بارداری و شیردهی
  • مصرف زیاد بهار نارنج منجر به افزایش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون می شود.
  • زیاده روی در مصرف بهار نارنج منجر به بی خوابی می شود.